Skribent Pär Heed

Affärssystem för handelsföretag

Vårt affärssystem för handelsföretag vänder sig till företag med höga krav på logistik och supply chain. Våra kunder ställer höga krav på användarvänliga och effektiva verktyg för att effektivt hantera sin logistik och handel. De är allt från nystartade handelsföretag, e-handelsföretag till etablerade företag med verksamhet i flera länder med höga krav på logistiska flöden och rutiner.

Lösningen baseras på Jeeves affärssystem, Jeeves ERP och kompletteras med Office Factory webbportal för olika typer av sällananvändare som önskar enkel tillgång till affärsinformation oavsett tid och plats.

ISOCELL Office Factory

Vår lösning för handelsföretag stödjer och effektiviserar handelsföretagets processer inom allt från säljstöd och CRM, offerter, lager, försäljning, inköp, plock och utleveranser, fakturering till uppföljning och analys.

FÅ SKRÄDDARSYDD OFFERT AFFÄRSSYSTEM HÄR >

Fördelar med Office Factory affärssystem för handelsföretag

 • webbaserat eller tunn klient innebär tillgång till affärssystem och information oavsett tid och plats.
 • färdiga integrationer med till exempel system för transportadministration (TA), elektronisk fakturering, EDI eller e-handel.
 • flexibla rapporter och uppföljningsmöjligheter på olika nivåer innebär bättre kontroll.
 • stöd för enkel logistik i ett litet handelsföretag till komplicerad logistik i en företagsgrupp i flera länder som kan användas från dag ett eller införas efterhand behovet uppkommer.
 • drift, support och alla uppgraderingar ingår i månadsavgiften, vilket innebär att ni kan fokusera mer på er kärnverksamhet och ägandekostnaden för ert affärssystem är jämn över tid och går att förutspå.
 • antal användare och funktioner kan variera över tid vilket innebär att ni kan anpassa användande till verksamhet, konjunktur eller säsong.
 • outsourcade tjänster kring redovisning, lön eller HR-tjänster från Office Factory vid behov, innebär mindre risker vid ändrade behov, sjukdom eller längre semestrar.
 • flera företag – affärssystemet är skapat för att förenkla och standardisera processer samt hantera information över flera enheter inom samma företag eller mellan flera företag i samma företagsgrupp.
 • internationellt – affärssystemet används idag i drygt 40 länder och är lokaliserat och översatt till flera länder och språk samt uppdateras löpande för att stödja nya lokala lagar och regler.
 • transaktioner inom företag – affärssystemet hanterar Inter Company Transactions (ICT) som gör det möjligt för företag med komplexa eller geografiskt spridda strukturer att fungera som en enhet.
 • från enkelt till komplext – affärssystemet kan enkelt och snabbt konfigureras för att stödja nya arbetssätt och ökade krav efterhand verksamheten utökas och blir mer komplex inom områden som prognoser, avancerad lagerkontroll och lagerstyrning eller integrationer med EDI eller olika e-handelsplattformar.

Kravspecifikation affärssystem

Ladda ner kravspecifikation affärssystem här >

Några Office Factory kunder inom affärssystem

MEDCORE
Vår starka tillväxt hade medfört att det mindre företagets enklare lösning beträffande affärssystem hindrade oss i vår fortsatta utveckling. Tillsammans med Office Factory har vi nu fått en förstklassig logistiklösning som helt och fullt uppfyller de krav på spårbarhet som vår marknad ställer på oss. / Sverker Olofsson, VD

ISOCELL SVERIGE AB
Vi har under flera år haft en stark tillväxt i Norden inom kompletta system med cellulosaisolering, träfiberisolering och tätskikt till sunda och energieffektiva hus. Det har medfört att det mindre företagets enklare lösning beträffande affärssystem hindrade oss i vår fortsatta utveckling. Tillsammans med Office Factory har vi nu fått en förstklassig logistiklösning. Ett affärsstöd som innebär att vi kan fortsätta vår expansion, med effektivare och bättre stöd i vår logistik och handel med miljövänlig isolering. / Andreas Östlund, VD

SOLID PARK
Solid Park har växt snabbt och för att behålla tillväxt och fokus på vår verksamhet låter vi Office Factory ta hand om allt kring affärssystem. Deras webbaserade affärssystem för projekt- och logistikverksamhet passar oss mycket bra med tanke på våra krav kring mobilitet och höga krav på logistik och projekthantering. / Christer Berlin, CFO

Fråga om affärssystem för handelsföretag

Ring oss på telefon 08-400 212 40, skicka ett e-mail till info@officefactory.se eller fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.


DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se