Affärssystem handelsföretag

Affärssystem för handelsföretag

Affärssystemet är utvecklat för att passa handelsföretag med särskilda behov och höga krav på effektiv logistik. Målgruppen är handelsföretag med höga krav på användarvänliga och effektiva verktyg som enkelt kan anpassas till företagets unika logistikbehov över tid.

Kunder är allt från nystartade handelsföretag till etablerade företag med verksamhet i flera länder. Affärssystemet levereras som molntjänst och baseras på Jeeves affärssystem, Jeeves ERP.

Fördelar med vårt molnbaserade affärssystem för handelsföretag:
• Tillgång till affärssystem och information oavsett tid och plats.
• Klient eller webbportal, användarna väljer fritt.
• Färdiga integrationer med externa system
• Bättre kontroll med flexibla rapporter och uppföljning på alla nivåer.
• Alla uppgraderingar, drift och support ingår i månadsavgiften.
• Användare och funktioner kan enkelt ändras över tid.
• Hjälp med redovisning, lön eller HR från Office Factory vid behov.

Startsträckan att komma igång med ert nya affärssystem från Office Factory är kort. Affärssystemets uppsättning kan göras hur enkelt eller avancerat du vill och konfigureras för att stödja era arbetssätt och krav.

Få skräddarsydd offert på affärssystem här >

ISOCELL Office Factory

För olika handelsföretag

Våra kunder är alltifrån nystartade handelsföretag till etablerade företag med internationell verksamhet och avancerade logistikbehov i flera länder. Det mindre handelsföretaget får stöd för enkel logistik, medan en internationell företagsgrupp ges smidig översikt och effektivt, integrerat logistikstöd i sin komplicerade verksamhet i flera länder.

I vårt affärssystem för handelsföretag ingår affärsstöd att hantera allt från säljstöd (CRM), offerter och offerthantering, lager, försäljning, inköp till plock och utleverans. Bibehåll full kontroll från inleverans till fakturering samt uppföljning och analys. Det finns färdiga integrationer till transportadministration, elektronisk fakturering eller annan digital hantering av information och dokumenthantering och e-handel. Affärssystemet levereras med flexibelt utformade rapporter som kan kundanpassas och olika nivåer av uppföljningsmöjligheter som ger er ökad kontroll.

Webbaserad lösning

Hjärtat i Office Factorys affärssystem som bygger på Jeeves ERP är Office Factory webbportal som nås dygnet runt, jorden runt. Med en surfplatta, smartphone eller dator kan medarbetare till exempel enkelt följa upp olika aktiviteter, skriva reseräkningar eller tidrapportera. Från inköp till försäljning, lager, fakturering, projekthantering, bokföring eller analys är aldrig mer än några klick bort. Du bestämmer själv vilka tjänster och processer som ska ingå i Office Factory webbportal.

affärssystem konsultföretag

Minskad sårbarhet, ökad kostnadseffektivitet

Office Factory webbportal och Jeeves affärssystem från Office Factory levereras som molntjänst med de moduler, funktioner och antal användare ni för stunden behöver i ert handelsföretag. Det innebär att ni slipper investeringar i hårdvara och driftsplattform med krångliga installationer och dyra uppgraderingar. Ni behöver inte tänka på uppgraderingar, backuper eller support. Allt ingår i vår affärssystemslösning! Office Factory ser till att du har ett kompetent och skalbart affärssystem för din handelsverksamhet.

Hämta kravspecifikation affärssystem här >

Kravspecifikation affärssystem

Fast månadsavgift per användare

Med affärssystem från Office Factory betalar ni per månad utifrån de moduler och antalet användare ni har behov av och använder. Allt med kort bindningstid. Denna skalbarhet underlättar i förändringsfaser eftersom affärssystemet kan anpassas, växa eller minska i takt med era förändrade behov. Det ger er större resurser att utveckla er verksamhet till sin fulla potential och en förutsägbar kostnad för företagets affärssystem ger dessutom större sinnesro.

Fråga om affärssystem från Office Factory

Kontakta oss idag på telefon 08-400 212 40 eller e-post info@officefactory.se.
Eller ställ din fråga nedan så återkommer vi inom kort.


DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se