Skribent Pär Heed

Affärssystem konsultföretag

Affärssystem för konsultföretag

Vårt affärssystem för konsultföretag vänder sig till tjänsteföretag som söker ett webbaserat affärssystem för enkel åtkomst och hög funktionalitet kring ert företags projekthantering.

Med ett molnbaserat affärssystem där Office Factory står för drift, support och alla uppgraderingar, kan ert konsultföretag sänka sina IT-kostnader rejält. Det finns stora möjligheter att underlätta och effektivisera era konsulters tidrapportering. Ett område som många gånger missas på grund av dåligt systemstöd, bristfälliga instruktioner eller saknad utbildning.

Vi utgick från Jeeves affärssystem (Jeeves ERP) som kompletterades med Office Factory webbportal för konsulter, projektledare och andra medarbetare som önskar enkel tillgång till affärsinformation och tid- och utläggsrapportering. Oavsett tid och plats på din PC, Mac, surfplatta eller smartphone.

Få skräddarsydd offert affärssystem här >

Användarvänlig tidrapportering för konsulter

När det är enkelt att rapportera tid och utlägg för alla konsulter och projektledare blir allt rätt från början. Med vårt affärssystem för konsultföretag finns systemet alltid tillgängligt. Logga in på din surfplatta, mobil eller dator för att rapportera tid, utlägg eller följ upp något projekt eller uppdrag.

Vårt affärssystem för konsultföretag är en integrerad, komplett systemlösning som kan användas för ett uppdrag på några timmar lika väl som långa projekt på årsbasis. Skapa snabbt professionella rapporter och nya projekt utifrån ett stort utbud av färdiga mallar som ingår i affärssystemet.

Konsulter tidrapportera

Bättre tidrapportering? Läs mer här >

Använd olika prissättningar för olika typer av projekt och kunder, beroende på om projektet är löpande, fast pris eller har bestämda faktureringsintervall. Ställ in återkommande och schemalagda poster för att strömlinjeforma och förenkla er kundfakturering.

Office Factory erbjuder en digital papperslös kundfakturering, men kan även skicka fakturor med posten enligt önskemål. Det snabba och precisa tillvägagångssättet ger dig och dina medarbetare och konsulter mer tid för era kunder och projekt, det vill säga er kärnverksamhet. Resultatet blir minskat merarbete, pappersarbete och att företaget inte förlorar intäkter.

affärssystem konsultföretag   mobil tidrapportering

Enkel projektuppföljning

Flexibla metoder för uppföljning era projekt och uppdrag ger ökad kontroll. Informationen i affärssystemet uppdateras i realtid och finns synligt för alla relevanta medarbetare på företaget.

Få översikt på det som är viktigt för just ert konsultföretag med olika kundprojekt och sortera informationen på ett sätt som passar dig och dina medarbetare. Med några klick hittar ni intäkts- och fakturaprognoser, projektstatus vs budget, vinst och vinstmarginaler på varje enhet, kund, projekt eller konsult.

Ladda ner kravspecifikation affärssystem här >

Affärssystem med fast månadsavgift

Med vårt affärssystem för konsultföretag baseras månadsavgiften utifrån de användare och moduler som används. Support, användande, förvaltning, säkerhet, support och alla uppgraderingar ingår i månadsavgiften. Det innebär att ni enkelt kan utöka eller minska användande efter säsong, konjunktur och andra faktorer som leder till tillfälliga eller permanenta förändringar i verksamheten. Att förändra företagets systemstöd ska gå naturligt och Office Factory hjälper ert konsultföretag på vägen.

Fråga om affärssystem för konsultföretag

Kontakta oss idag på telefon 08-400 212 40 eller e-post info@officefactory.se.
Eller ställ din fråga nedan så återkommer vi inom kort.

 


DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se