Skribent Pär Heed

E-handel och logistik kompletteras med konsulttjänster

Ökat tjänsteinnehåll för konkurrenskraft

Marknad och verksamhet förändras. Många företag som tidigare varit renodlade inom distribution och handel måste idag erbjuda ett större tjänsteinnehåll för att vara konkurrenskraftiga.

E-handel och effektiv produktlogistik kompletteras med konsulttjänster och servicetjänster vilket innebär att nya krav ställs på företagets affärssystem.

Handel kompletteras med konsulttjänster

Vi har i några kundcase samarbetat med Netset och deras e-handelslösning Nettailer för återförsäljare. I dessa kundcase har vi integrerat Nettailer e-handelslösning med vårt molnbaserade affärsssystem som bygger på Jeeves affärssystem, Jeeves ERP.

Nettailer är den enkla, professionella och kompletta e-handelslösningen för små och medelstora återförsäljare. För IT-återförsäljare som arbetar med distributörer och letar efter en nyckelfärdig paketlösning.

Fördelar med integrerat affärssystem för både logistik och konsulttjänster:

Handel kompletteras med konsulttjänster

I vår lösning hanteras alla typer av konsult- och servicetjänster. Enkel och effektiv tidrapportering, utläggsrapportering och uppföljning av projekt och uppdrag. I realtid på din PC, Mac, surfplatta eller smartphone. Kopplat till en viss kundleverans eller ett eget internt utvecklingsprojekt.

Hantera periodisk fakturering för driftsavtal, supportavtal eller andra serviceavgifter per månad, kvartal eller annan tidsperiod baserat på kundens nyttjande av era tjänster eller avtal. Allt tillsammans och integrerat med er produktförsäljning till era kunder.

konsulttjanster

Stöd för effektiv logistik med höga krav

För att nå lönsamhet måsta all försäljning och alla kundorders hanteras så effektivt som möjligt. Med vår lösning finns det stöd ni behöver för att hantera dagens och morgondagens processer för försäljning och logistik effektivt. Direktleveranser, olika pris- och rabattmodeller, olika leveransadresser och lager, pakethantering och transporthantering samt uppföljning på olika nivåer inom försäljning och olika kundprojekt.

Integrerat med Nettailer

Affärssystemet Jeeves har vi integrerat med Nettailer för en sömlös försäljning och kundorderhantering utan behov av manuell hantering, mellan e-handelsplattform och Jeeves affärssystem. Integrationen mellan Nettailer och Jeeves affärssystem ombesörjer bland annat information om kunder, artikelinformation, priser, leveranstider, kundorders och leveransinformation.

Nettailer affärssystem

Levereras som molntjänst

Vi säljer inga licenser utan levererar Jeeves affärssystem som molntjänst (på samma sätt som Nettailer). Det innebär att ni bara betalar för de moduler och användare ni för stunden behöver, där vi på Office Factory tar hand om all drift, support och alla uppgraderingar av ert affärssystem i månadsavgiften.

Integrerade processer

Jeeves affärssystem är helt integrerat i sin helhet från dag 1. Från CRM och säljstöd till konsultuppdrag med olika projekt och uppdrag, till e-handel och försäljning med logistikstöd till reskontror och ekonomisk uppföljning.

Integrerat

Inte bara affärssystem

Förutom affärssystem levererar vi outsourcade ekonomitjänster kring redovisning, lön och HR-tjänster. Tjänsterna innebär att vi tar hand om hela eller delar av ert administrativa arbete inom bokföring, lön eller HR till ett fast pris per transaktion. För er innebär det lägre kostnader, mer fokus på er affär och direkt tillgång till auktoriserad expertis inom ekonomi, lön eller HR vid sjukdom eller längre semestrar.

Mer information

Kontakta Pär Heed, Office Factory AB på telefon 0709-166654 eller par.heed@officefactory.se

Eller fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi mer information, länk till demoshop mm.


DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se