Skribent Pär Heed

Fakturering och kundreskontra leverantörsreskontra

Fakturering och Kundreskontra

Det har aldrig varit enklare att fakturera! Du frisläpper era kundfakturor i ett faktureringsprogram via avtalsdatabas, OLF-system eller import från försystem. På plattformen finns ett flertal färdiga mallar som gör det enkelt att skapa proffsiga fakturor. Allt sker integrerat och via internet, på så sätt kan du och dina medarbetare enkelt sköta arbetet var och när som helst. Det sparar värdefull tid och gör uppföljning lättare, vilket i sin tur innebär mer tid och energi att lägga på kärnverksamheten. Enligt dina instruktioner tar vi hand om påminnelser, inkasso, krav och räntefakturering. Vi distribuerar pappersfakturor eller e-fakturor.

”Då får du helt enkelt bestämma dig. Vill du spendera din tid på administration när du kan utveckla ditt företag istället?”

fakturering kundreskontra leverantörsreskontra

Dina kunder är våra kunder. Att bibehålla och stärka dina kundrelationer är därför vårt största mål. Med oss får du full koll på din kundreskontra, påskyndar betalningsflödet och minskar din administrationsbörda. Som företagsledare kommer du uppleva ökad kontroll och likviditet, i takt med att vi minskar kreditförluster och påskyndar betalningar.

Leverantörsreskontra

Office Factory tar hand om era leverantörsfakturor från ankomst till betalning. Vi scannar, tolkar, ankomstregistrerar och arkiverar dina leverantörsfakturor. I lösningen ingår även balansavstämning och valutahantering.

Du attesterar inscannade leverantörsfakturor direkt via webbportalen, där du även kan vidarebefordra, lägga till attestant, kopiera tidigare kontering och omkontera leverantörsfakturor. Lösningen bygger på ett uppsatt regelverk och automatiserat flöde med påminnelsehantering, dokumenterade attestnivåer, konterings- och periodiseringförslag. På ett mycket enkelt sätt kan ni också söka bland bokförda fakturor, sortera per leverantör, belopp m.m.

Med andra ord har du möjlighet att göra allt det du gjorde i ett pappersbaserat system, på ett mer lätthanterligt och effektivare sätt.

Logga in var och när som helst

Med vår smarta webbportal kan du och dina anställda sköta alla era kundfakturor i ett faktureringsprogram och er reskontra i dator, surfplatta och smartphone. Var och när som helst!

Betala endast för vad du använder

Det är självklart för oss att du endast ska betala för tjänsterna du använder. Vi genomför löpande uppdateringar på tjänsten och om du stöter på ett problem eller har någon fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.

Hör av dig till oss för att inleda ett givande samarbete!

Läs guide kring outsourcing av ekonomitjänster här >

DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se