Jeeves redovisningstjänster

Jeeves Redovisningstjänster

Vi tar hand om hela eller delar av ert ekonomiarbete i Jeeves ekonomimoduler och ni får alltid den bemanning och leverans som krävs för stunden. Vi är ett Srf auktoriserat företag som kan Jeeves affärssystem, använder själva Jeeves ERP sedan 2004 och hanterar redovisning, bokslut, deklarationer, rådgivning mm för 150 kundföretag (fram tills revisorn reviderar). Vi utför helt enkelt alla ekonomitjänster och ekonomirutiner som krävs av en ekonomiavdelning.

Få skräddarsydd offert på ekonomitjänster från Office Factory här >

Tjänsterna från Office Factory kan vara att vi under en begränsad tidsperiod och hantera en viss unik ekonomifunktion hos er, till exempel löpande bokföring, leverantörsfakturahantering eller kundfakturering. Eller outsourcar ni hela er ekonomifunktion till Office Factory. Vi blir er ekonomiavdelning för allt löpande ekonomiarbete i Jeeves ERP och ger er de underlag ni behöver för uppföljning och viktiga beslut.

Srf konsulterna

Office Factory är Srf auktoriserat och våra ekonomitjänster genomförs av välutbildade ekonomer med flera års erfarenhet av praktiskt ekonomiarbete i Jeeves ekonomisystem.

Hjälp med redovisning i Jeeves ERP

Outsourcing av hela eller delar av företagets ekonomifunktion ger ert företag tillgång till utökade resurser i kombination med förstärkt kapacitet och kompetens.

”VÅRA REDOVISNINGSTJÄNSTER I JEEVES ÄR SOM EN HUSFÖRSÄKRING – UTNYTTJAS VID BEHOV!”

Vi tar endast betalt för de tjänster ni använder, exempelvis redovisning eller löneadministration till ett fast pris per löneavi, faktura, transaktion och liknande. Våra kunder är företag och organisationer i Sverige och de Nordiska länderna.

Genom vår huvudägare ECIT Group har vi ett brett kontaktnät av samarbetspartners i Norge, Danmark och Finland som levererar ekonomi- och redovisningstjänster.

KundexempelProjectplace

Vi gillar att leva som vi lär och använder molntjänster överallt där det är möjligt. Genom att välja Office Factorys lösning får Projectplace tillgång till ett kraftfullt ekonomisystem och stor flexibilitet i vår verksamhet utan att göra stora investeringar och hantera systemadministration. Webbportalen gör det lätt för sällananvändare att hantera sina fakturor och ger omedelbar access till ekonomisk uppföljning för deras verksamhet. En annan fördel med Office Factory är att vi enklare kan hantera tillfälliga arbetstoppar och semesterperioder genom att nyttja personal från Office Factory.

/Rikard Olsson, Ekonomichef Projectplace

Fråga om Jeeves redovisningstjänster

Kontakta oss på telefon 08-400 212 40, skicka ett mail till info@officefactory.se eller fyll i nedanstående formulär för kontakt och mer information om Jeeves redovisningstjänster från Office Factory.


DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se