Skribent Pär Heed

Jeeves det flexibla affärssystemet

Med ett flexibelt affärssystem som Jeeves ERP som grund och stöd från Office Factory’s konsulter med lång erfarenhet från handel, logistik och konsult- och tjänsteföretag, får ert företag en bra start för nästa steg. Jeeves är affärssystemet för dig som har förstått att nyckeln till framgång är ett flexibelt standardsystem som enkelt och flexibelt kan anpassas till nya krav från marknaden, nya affärer och inriktningar på din verksamhet.

Oftast brukar man vara tvungen att välja – standard eller företagsanpassat. Inte när du väljer Jeeves affärssystem. Här får du ett standardsystems fördelar i form av funktionalitet som ständigt utvecklas samtidigt som du inte behöver göra avkall på dina krav på företagsunika anpassningar i affärssystemet. Du får alltså ett standardsystem som kan anpassas när din verksamhet utvecklas. Det ger dig möjlighet att skapa en effektiv verksamhet som kan växa med lönsamhet.

Jeeves ERP som molntjänst från Office Factory

Från Office Factory levereras Jeeves som en molntjänst. Det innebär att ni hyr de moduler och användare ni behöver för er verksamhet för stunden. Vi tar hand om drift, underhåll, säkerhet och backuphantering, alla uppgraderingar och support. Allt ingår i månadsavgiften. Fördelarna med denna lösning för att hantera sitt affärssystem är att ni kan lägga 100% fokus på er verksamhet.

Varför Jeeves?

Jeeves är det främsta affärssystemet i Sverige och är på väg in på nya marknader runt om i världen. De främsta anledningarna till att företag väljer Jeeves affärssystem är:

  • Designa ditt affärssystem i egen regi
  • Snabbt driftsätta tilläggsfunktioner
  • Integrera enkelt med andra system
  • Stöd för internationell tillväxt och expansion
  • Valfrihet att drifta själv eller i molnet
  • Uppgradera enkelt med bibehållna anpassningar och inställningar

Ladda ner kravspecifikation affärssystem här >

Kravspecifikation affärssystem

Office Factory Webbportal för enkel åtkomst

Office Factory har kompletterat Jeeves affärssystem med en webbportal som används på valfri PC, Mac, surplatta eller smartphone. Webbportalen vänder sig till olika typer av sällananvändare som enkelt vill komma åt affärssystemet Jeeves ERP för att enkelt ta fram rapporter, registrera tid, utlägg, hantera leverantörsfakturor eller hantera kunder och prospekts i säljstödet.

Jeeves Distribution

Jeeves Distribution är ett helintegrerat system där information används och är tillgänglig i hela systemet. Flödet av gods i systemet blir transparent hela vägen igenom och ger därmed användarna total kontroll. Systemet tillåter komplexa affärsstrukturer att agera som en enhet gentemot externa parter. Även visibilitet samt kund- och leverantörsservice förbättras avsevärt. Systemet vänder sig till logistikinriktade företag.

Jeeves Tillverkning

Jeeves Tillverkning ger stöd för alla generella produktionsprocesser i ett företag. Systemet är helt integrerat med Jeeves övriga delar. Det förbättrar visibiliteten och produktiviteten samtidigt som man får en bättre översikt över organisationen. Systemet är speciellt utformat för att klara allt från tillverkning mot order eller lager, montering och legotillverkning till närvarorapportering, nettobehovsplanering samt avancerad planering.

Jeeves Service

Jeeves Service hjälper företag som tillhandahåller tjänster, reparationer och underhållsservice att göra deras affärsprocesser och administration mer effektiva. Systemet är för företag som behöver stöd för underhåll och reparationer av sin egen eller kunders utrustning och anläggningstillgångar.

Jeeves för Tjänsteföretag

Jeeves Tjänsteföretag hjälper företag tjänste- och konsultföretag att effektivt hantera företagets affärsprocesser och administration. Jeeves Tjänsteföretag är utvecklad av Office Factory och är en helt webbaserad lösning. Den uppfyller de krav som dagens konsultföretag kräver för att enkelt hantera till exempel tidrapportering, uppföljning av olika typer av projekt, uppdrag och dess prissättning.

Vet mer om Jeeves? Fyll i nedanstående formulär så kontakt vi dig inom kort.

DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se