06 May

Skribent Pär Heed

Handel kompletteras med konsulttjänster

Marknad och verksamhet förändras. Många företag som tidigare varit renodlade inom distribution och handel måste idag erbjuda ett större tjänsteinnehåll för att vara konkurrenskraftiga. E-handel och effektiv logistik kompletteras med konsulttjänster, vilket innebär att nya krav ställs på företagets affärssystem.

konsulttjanster

Logistik kompletterat med konsulttjänster

I det affärssystem Office Factory erbjuder hanteras utöver avancerad produkt logistik alla typer av konsult- och servicetjänster. Enkel och effektiv tidrapportering, utläggsrapportering och uppföljning av projekt och uppdrag. I realtid på en PC, Mac, surfplatta eller smartphone. Kopplat till en viss kundleverans eller ett eget internt utvecklingsprojekt.

Hantera periodvis fakturering för support eller andra serviceavgifter per månad, kvartal eller annan tidsperiod baserat på kundernas avtal. Allt tillsammans och integrerat med ert företags produktförsäljning till era kunder.

affärssystem handelsföretag

Stöd för effektiv logistik

För att nå lönsamhet måsta all försäljning och alla kundorders hanteras så effektivt som möjligt. Med Office Factory’s affärssystem som bygger på Jeeves ERP finns det stöd ert företag behöver för att hantera dagens och morgondagens processer för försäljning och logistik effektivt. Direktleveranser, olika prismodeller, olika leveransadresser och lager, pakethantering och transporthantering och uppföljning av orders och försäljning.

Affärssystem som molntjänst

Vi säljer inga licenser utan levererar affärssystemet som tjänst. Det innebär att ni bara betalar per månad för de moduler och användare ni för stunden behöver, där vi i tar hand om all drift, suppport och alla uppgraderingar av ert affärssystem.

Integrerade affärsprocesser

Affärssystemet integrerar alla ert företags processer i sin helhet från dag 1. Från CRM och säljstöd till konsultuppdrag på olika projekt och uppdrag, e-handel och försäljning med logistik till reskontror och ekonomisk uppföljning.

Office Factory redovisning

Inte bara affärssystem

Förutom affärssystem levererar vi outsourcade ekonomitjänster kring redovisning, lön och HR-tjänster. Tjänsterna innebär att vi tar över hela eller delar av ert arbete inom dessa områden till ett fast pris per transaktion. För er innebär det lägre kostnader, mer fokus på era affärer och direkt tillgång till auktoriserad expertis inom ekonomi, lön eller HR.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer eller har någon fråga eller fundering, kontakta Pär Heed, Office Factory AB på telefon 0709-166654 eller par.heed@officefactory.se

 

DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se