10 Jan

Skribent Daniel Bolin

Ability Mobile

Ability Mobile har gått i skarp drift med Office Factorys molntjänst för affärsprocess kombinerat med outsourcing av ekonomi- och lönerutin.

Ability Mobile är ett av Sveriges ledande företag inom mobilmarknadsföring. Ability Mobile erbjuder mobilmarknadsföring i sitt annonsnätverk bestående av bland annat Expressen, GT, Kvällsposten, TV4, MSN, Messenger, IDG´s B2C nätverk och B2B nätverk. Ability Mobile hjälper även företag och organisationer att ta fram mobilstrategier för deras kommunikation och marknadsföring samt att mobilanpassa deras plattformar.

Heli Brewitz
CEO

På Ability Mobile vill vi fokusera maximalt på att utveckla vårt erbjudande till marknaden och våra kundrelationer samtidigt som vi på ett enkelt sätt naturligtvis vill ha en daglig kontroll över vår verksamhet. Vi arbetar själva med mobila lösningar och med Office Factorys lösning kan vi med den nya tekniken få fram beslutsunderlag oberoende var vi befinner oss.

Tillsammans med Office Factory känner vi oss trygga i att vi kan fortsätta vår utveckling utan att behöva investera i ett eget affärssystem och egen personal med allt vad det innebär i form av overhead-kostnader men även att slippa huvudvärk kring något som inte har med vår kärnverksamhet att göra.

Per-Olof Eriksson säljare på Office Factory

Vår kärnverksamhet är att kontinuerligt förbättra och förenkla för våra kunder genom att utveckla vår lösning. Vi gör det i mångt och mycket genom att anamma de möjligheter den nya tekniken ger. Att starta ett samarbete tillsammans med ett ungt företag som Ability Mobile Sales där den nya tekniken väldigt tydligt ses som enbart möjligheter känns extra spännande.

DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se