24 Apr

Skribent Daniel Bolin

Bilda Förlag & Ide

Bilda Förlag & Idé har gått i drift med Office Factorys molntjänst för projektinriktad verksamhet.

Bilda har nästan hundraåriga rötter. Det började 1919 med Kooperativa förbundets korrespondensskola, som senare bytte namn till Brevskolan. Idag jobbar Bilda på olika uppdrag för en mängd olika kunder med kampanjer, trycksaker, kongresser, konferenser samt böcker och studiematerial.

Bengt Fasth VD Bilda Förlag & Idé

Vi får en helt integrerad lösning för projektstyrning och ekonomihantering, med affärssystemet Jeeves som molntjänst. Med Office Factorys best-practice upplägg för våra processer som tjänsteföretag, ser vi hur vi hamnar rätt redan från början och får tillgång till en högt automatiserad lösning som leder både till kundnytta och ett rationellt arbetssätt. En lösning som passar våra kännetecken – nytänkande och kreativitet, stabilitet och funktionalitet, kvalitet och effektivitet.

Bert Conneryd VD Office Factory

För oss är samarbetet med Bilda ytterligare ett bevis på hur vår molntjänst skapar konkurrensfördelar för företag med projektverksamhet. Kunden betalar utifrån nyttjande utan tillkommande kostnader för systemunderhåll och uppgraderingar, dessutom med korta bindningstider.

Skalbarheten gör det möjligt att komma igång med en lösning som passar dagens behov samtidigt som man slipper våndan av att byta lösning vartefter behoven utökas eller förändras.

Om Office Factory
Office Factory erbjuder ett brett utbud av molntjänster, outsourcinglösningar och verksamhetsstöd för affärs- och ekonomiprocesser. Skalbarheten gör att lösningen kan växa eller krympa beroende på behov och konjunkturläge och på så vis frigörs tid och resurser så vår kund kan lägga full kraft på sin kärnverksamhet.

DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se