28 Mar

Skribent Daniel Bolin

Doxa AB

Doxa AB har gått i skarp drift med Office Factorys molntjänst för ekonomihantering

Doxa är ett uppsalabaserat företag inom Life Science vars kärnverksamhet är att utveckla, tillverka och kommersialisera egenutvecklade biokeramiska dentala produkter.

Cecilia Westin CFO Doxa

Office Factory har med stor tydlighet visat hur vi får tillgång till en lösning som vi svårligen kunnat investera i själva. Vi ser också hur outsourcing ger helt andra möjligheter för ekonomienheten att fokusera på controlling och framtid i stället för att vara upptagna med bokföring av historik.

Per-Olof Eriksson säljare Office Factory

Det händer mycket inom affärssystemområdet idag där teknikutvecklingen ger helt nya möjligheter för både kunder och leverantörer. Bland de stora nyheterna är att allt mer av affärssystemen läggs i molnet vilket ger många tydliga fördelar i form av flexibilitet, skalbarhet och kostnadseffektivitet.

Om Office Factory

Office Factory erbjuder ett brett utbud av molntjänster, outsourcinglösningar och verksamhetsstöd för affärs- och ekonomiprocesser. Skalbarheten gör att lösningen kan växa eller krympa beroende på behov och konjunkturläge och på så vis frigörs tid och resurser så vår kund kan lägga full kraft på sin kärnverksamhet.

DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se