09 Jun

Skribent Daniel Bolin

Flexolvit AB

Flexolvit AB har gått i skarp drift med Office Factorys backofficelösning för ekonomi och lönehantering

Flexolvit är ett mjukvaruföretag och en pionjär på mediauppföljning, automatisk mätaravläsning och kostnadsuppföljning av energiförbrukning för fastighetsägare, fastighetsförvaltare, detaljhandel och industri. Flexolvits produkt Maestro samlar kundens hela energisituation i ett system där förbrukning, kostnad och miljöpåverkan uppdateras varje timma. Informationen blir omedelbart tillgängligt över webben och ger möjlighet till kontroll över kostnader och direkta besparingar för energiförbrukning.

Amanda Ekman RP-ventures:
Med Office Factory som partner för allt det rutinmässiga inom ekonomihanteringen förbereder vi bolaget med ett system som är tidseffektivt, flexibelt och skalbart för framtida tillväxt.

Per-Olof Eriksson säljare på Office Factory:

För oss är samarbetet med Flexolvit ett bevis på hur vår molntjänst rationaliserar inom områden som definitivt inte hör till deras kärnverksamhet. På det vis vi bygger storskalighet där många är med och delar gör vi det möjligt för företag att få tillgång till en lösning som ligger i den tekniska framkanten till en betydligt lägre kostnad. Skalbarheten gör det möjligt att komma igång med en lösning som passar dagens behov samtidigt som man slipper huvudvärken med byta lösning vartefter behoven utökas.

DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se