27 Apr

Skribent Pär Heed

Miljöbyggsystem MBS AB väljer Office Factory

Miljöbyggsystem MBS AB som tillhandahåller marknadens mest kompletta utbud av miljövänliga byggprodukter med fokus på isolering, har valt Office Factory som leverantör av molnbaserat affärssystem för företagets logistik- och ekonomiprocesser.

Miljöbyggsystem är en försäljningsorganisationen för ISOCELL & Pavatex i Skandinavien och säljer sina produkter via återförsäljare och installatörer. Alla deras produkter är av hög kvalitet och uppfattas som de mest miljövänliga på marknaden. Produkterna säljs ofta som system och backas upp med service i världsklass.

isocell

Andreas Östlund, vd Miljöbyggsystem MBS AB:
”Vi har under flera år haft en stark tillväxt i Norden inom kompletta system med cellulosaisolering, träfiberisolering och tätskikt till sunda och energieffektiva hus. Det har medfört att det mindre företagets enklare lösning beträffande affärssystem hindrade oss i vår fortsatta utveckling. Tillsammans med Office Factory får vi nu en förstklassig logistiklösning som innebär att vi kan fortsätta vår expansion, med effektivare och bättre stöd i vår logistik och handel med miljövänlig isolering”. Mer om Miljöbyggsystem MBS AB – klicka här >>

Daniel Bolin, vd Office Factory AB:
”På Office Factory är vi stolta över förtroendet vi fått av Miljöbyggsystem att leverera vårt molnbaserat affärssystem baserat på Jeeves ERP, för deras logistik- och ekonomiprocesser. Samarbetet med Miljöbyggsystem är ytterligare ett bevis på hur vårt molnbaserade affärssystem för handelsföretag skapar konkurrensfördelar, för företag med höga krav på logistikprocesser. Skalbarheten i vårt erbjudande gör det möjligt att snabbt komma igång med ett affärssystem som passar dagens behov, samtidigt som man slipper huvudvärken att byta affärssystem då behoven utökas.”

Kontaktuppgifter Miljöbyggsystem MBS AB
Andreas Östlund, VD/Teknisk support
+46 10-130 25 01
andreas@miljobyggsystem.se

Kontaktuppgifter Office Factory AB
Daniel Bolin, VD
+46 73-512 81 26
daniel.bolin@officefactory.se

DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se