21 Jan

Skribent Pär Heed

Sveriges Radio Förvaltning väljer ekonomitjänster från Office Factory

Sveriges Radio Förvaltning AB (SRF) är ett kunskaps- och serviceföretag som ansvarar för gemensamma service- och stödfunktioner för de tre programbolagen SVT, SR och UR samt övriga företag inom public service- gruppen. SRF är även fastighetsägare – i Stockholm, Göteborg och Umeå där SVT, SR och UR bedriver programverksamhet.

Office Factory har sedan 2004 hjälpt företag att förbättra och förnya sina processer inom ekonomi, lön, logistik, produktion och service. Office Factory levererar redovisning- löne- och andra administrativa tjänster som tjänst. Utöver outsourcade ekonomitjänster levererar Office Factory ett molnbaserat affärssystem med webbportal för enkel åtkomst, baserat på Jeeves ERP.

SRF har valt Office Factory som leverantör av redovisningstjänster och webbaserat affärs- och ekonomisystem som molntjänst. SRF och Office Factory kommer tillsammans att kontinuerligt utveckla och effektivisera ekonomiprocesserna i samarbetet.

Intresset att lägga ut valda delar av företagets redovisning och ändå behålla kontrollen över ekonomitjänsten ökar mer och mer, säger Daniel Bolin, VD på Office Factory. För oss på Office Factory är det ett erkännande för våra ekonomitjänster att SRF valt oss i hård konkurrens.

För mer information kontakta:
Daniel Bolin, VD Office Factory

Mail: daniel.bolin@officefactory.se

Telefon: +46 (0)8 400 212 41

DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se