Office Factory HR Help

Office Factory HR Help – experthjälp kring HR-frågor direkt 

Det finns många tillfällen då du som bedriver verksamhet behöver ett bollplank eller strategisk samtalspartner kring Human Resources.
Office Factory har därför skapat tjänsten Office Factory HR Help som innebär rådgivning kring HR-frågor hos er, hos oss, via telefon eller e-post via ett avropsavtal.

Camilla Hagberg HR Office FactoryCamilla Hagberg, ansvarig för Office Factory HR Help

–Jag har många års erfarenhet av HR-arbete både inom små och stora företag. Med Office Factory HR Help har alla företag tillgång till en HR-expert att fråga om råd och bolla HR relaterade frågor oavsett situation. Från frågor i en rekryteringsprocess eller tolkning av lagar och regler vid uppsägningar, till att bara behöva en ’second opinion’ i en fråga.
Många ledningsgrupper, VD’s, och andra ledningspersoner sitter just nu och undrar hur de ska göra, vem de kan fråga i HR- och personalrelaterade frågor. Det är bara att ringa mig så kan jag ge svar, tips och dela med mig av mina erfarenheter efter många år av praktiskt HR-arbete. Se mig som en kompetent vän kring detta område, HR. Det vi pratar om hanteras med sekretess.

Har du någon HR fråga?

Du når mig direkt på telefonnummer 08 – 400 212 45 eller mail camilla.hagberg@officefactory.se

Enkel hjälp kring svåra HR-frågor 

Vår målsättning med Office Factory HR Help är en lätt tillgänglig, flexibel HR-resurs som enkelt kan användas vid behov, utan att ni behöver binda upp er på långa avtal kring tjänsten. Den går att prova under en kort period och avsluta när HR-tjänsten inte längre behövs.

Tjänster inom Office Factory HR Help

Nedan exempel på tjänster vi levererar inom konceptet Office Factory HR Help
  • Rekrytering
  • Personaldokument (policydokument, jämställdhetsplan, personalhandbok)
  • Organisation och förändringsarbete
  • Arbetsmiljöfrågor
  • Arbetsrätt
DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se