Skribent Daniel Bolin

Redovisning

c/o Office Factory.

Outsourcing av redovisning – sparar både tid och pengar

Den mest ekonomiska lösningen för bokföring och redovisning är inte längre en egen ekonomiavdelning. Outsourcing av företagets ekonomi ger dig tillgång till utökade resurser i kombination med förstärkt kapacitet och kompetens.

Genom att låta Office Factory sköta din löpande ekonomi får du alltid den bemanning som krävs för stunden. Vår gedigna erfarenhet inom outsourcing gör det enkelt för oss att skapa lättöversiktlig redovisning, där alla viktiga faktorer för just ditt företag är tydliga. Allt utan att du behöver investera tid och pengar på rekrytering eller nya system.

”Våra ekonomitjänster är som en husförsäkring – utnyttjas vid behov!”

Vi tar endast betalt för tjänsterna du använder, exempelvis redovisning eller löneadministration till ett fast pris per löneavi, faktura, transaktion och liknande. Med hjälp av internet och ny teknik lägger du ut valda delar av din redovisning eller löneadministration, men behåller kontrollen över alla ekonomitjänster. Från vårt kontor i Stockholm utför vi allt som krävs av en ekonomiavdelning och löneavdelning. Vi arbetar med företag och organisationer över hela Sverige och världen. Genom vår huvudägare ECIT Group har vi ett brett kontaktnät av samarbetspartners i Norge, Danmark och Finland som levererar ekonomitjänster.

Office Factory redovisning

Från första kontakt till uppstart

Intervju

Till att börja med ordnar vi en intervju eller workshop med dig och andra relevanta personer i företaget. Vi vill förstå hur din verksamhet fungerar och vad som är viktigt för dig. Genom att synliggöra ekonomi- och löneprocesserna som används idag skapar vi en tydlig bild av vilka behov som finns. Vid mötet visar vi grunderna i Office Factory webbportal som ni till exempel kan använda för att följa upp er verksamhet och redovisning löpande, attestera leverantörsfakturor eller hantera betalningar. Förutom att ta hand om administration kan vi även agera bollplank och rådgivare i ekonomiska frågor under samarbetets gång.

Offert

Efter att tillsammans ha gått igenom dina behov och önskemål tar vi fram ett förslag och offert på hur en företagsanpassad lösning för er redovisning skulle kunna se ut. Genom att lära oss mer om er verksamhet och reda ut vilka ekonomitjänster som är aktuella, har vi vid det här stadiet bildat oss en tydlig uppfattning av hur vårt samarbete med er kan komma att se ut. Med den samlade informationen som utgångspunkt lämnar vi en detaljerad offert. Majoriteten av vårt prisförslag bygger på pris per transaktion. När ni har sett över förslaget är det dags att besluta om ni vill gå vidare till implementation.

Implementering

Om du accepterar offerten går vi vidare med planering och tidplan för uppstart. Vid behov utbildas din personal i nya program och verktyg. Vi bemannar det team hos oss som kommer att fungera som din externa ekonomiavdelning. Ett team bestående av certifierade ekonomer med specialitet inom olika områden, för att skapa en heltäckande spetskompetens anpassad till din unika verksamhet.

Start

Vid startdatum står vi redo att hantera redovisning och ekonomirutiner för ditt företag.

Guide kring outsourcing av redovisning här >

Ladda Hem Ebook

Ipad
EFFEKTIV EKONOMIAVDELNING

Är den effektiv? Vad mäter man? Varningssignaler när den fungerar mindre bra? Ladda hem gratis ebook "Kostnader & kvalité på en ekonomiavdelning" och få några tips!

LADDA HEM
 
DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se