17 Dec

Skribent Pär Heed

Auktoriserad lönekonsult

Behöver ditt företag hjälp med lönehantering?

Ett företags lönehantering är ett område som kräver specialkompetens. Inom löneområdet finns många och komplexa regelverk och kollektivavtalen ser olika ut för olika branscher. Som företagare med anställda förväntas du betala ut rätt lön på rätt dag och till rätt mottagare.

Att få rätt lön på rätt dag från sin arbetsgivare är något man inte funderar på

Det är självklart och ska bara fungera. Beräkning av bilförmåner, semesterlöner, sjuklöneavdrag, vård av barn med mera ska bara bli rätt direkt, eftersom det tar både tid och energi från både anställda och arbetsgivare att rätta i efterhand.

srf autoriserad

Auktoriserade lönekonsulter Office Factory

Att välja en Auktoriserad Lönekonsult från Office Factory innebär att du får rätt kompetens och någon som arbetar effektivt, håller sig uppdaterad på nyheter och förändringar inom löneområdet och har flerårig erfarenhet i yrket. Auktorisationen inom lön kräver godkänd YH-utbildning inom specialområdet lön eller motsvarande från universitet eller högskola.

Att vi på Office Factory erbjuder auktoriserade lönekonsulter är också en tydlig kvalitetsstämpel mot marknaden, vilket hjälper alla företag att hitta rätt lönekompetens direkt. En auktoriserad lönekonsult är alltid uppdaterad på gällande lagar och regelverk för ert företags lönehantering. Den specialistkompetens som krävs för att arbeta som auktoriserad lönekonsult kan handla om allt från sjuklöneavdrag till semesterlöner och inkomstdeklarationer.

Fråga kring lön?

Kontakta Maria Nordstrand, ansvarig för Office Factory lönetjänster direkt på
telefonnummer +46 8 400 212 40 eller e-mail maria.nordstrand@officefactory.se

Läs produktblad om lönetjänster från Office Factory här >

Mer om Auktoriserade Lönekonsulterna – landets experter inom lön >

 

DELA

SENAST PÅ TWITTER

"Dåliga it-system kostar miljarder https://t.co/2UR5fKQsvn"

Postadress: Box 30080 104 25 Stockholm Besöksadress: Franzéngatan 5, 3 tr Kontakt: Tel: 08-400 212 40 info@officefactory.se